Dat hoge hakken veel voor je figuur kunnen doen weten we, maar Christian Louboutin beweert dat ze zelfs nog meer doen. Want volgens hem zorgen een paar Christian Louboutin schoenen voor een orgasme.

In een interview met The Sunday Times liet Christian Louboutin vallen dat hooggehakte schoenen zorgen voor een orgasme. Dit zou komen omdat de hakken vrouwen letterlijk tot een hoogtepunt leiden. “Wat zo sensueel is aan een hoge hak, is de boog van de voet. Dit is namelijk precies de positie van de voet van een vrouw wanneer ze een orgasme heeft. Wanneer je hoge hakken aandoet zet je jezelf in een mogelijke orgastische situatie,” aldus Louboutin.

Verder dragen vrouwen volgens de schoenenkoning graag pijnlijke pumps. “Vrouwen kunnen met hun schoenen sexy, charmant, grappig of verlegen zijn. Daarom dragen vrouwen graag pijnlijke hakken. Zij zijn zich dan meer bewust van hun lichaam,” liet Christian Louboutin weten.

700.000 paar Christian Louboutin schoenen

Hoewel dit je misschien een beetje vreemd in de oren klinkt, weet Christian Louboutin als geen ander waar hij het over heeft. Hij zit immers al 20 jaar in de schoenenbranche en verkocht alleen dit jaar al 700.000 paar schoenen. Maar wat ik me toch afvraag, zou dit ook gelijk verklaren waarom de Louboutin verzameling van Victoria Beckham zo groot is en waarom Blake Lively 40 paar tegelijk kocht?