Christian Louboutin Barbie
De Franse ontwerper Christian Louboutin vindt Barbie’s benen te dik en wil ze slanker maken.

Schoenenontwerper Christian Louboutin gaat drie Barbies ontwerpen om de vijftigste verjaardag van de wereldberoemde blondine te vieren. Alleen zullen de poppetjes wel dunnere benen en enkels hebben, want deze zijn nu volgens de ontwerper veel te dik.

Ondanks dat Barbie’s ranke figuurtje al vaak voor opspraak heeft gezorgd, vindt Louboutin haar benen en enkels echter nog altijd te dik. De versies die de Franse schoenenkoning gaat maken zullen dan ook voorzien worden van nog dunnere benen.

Of deze uitspraak van de ontwerper wel zo verstandig is, blijft de vraag. Barbie’s lichaamsvet of beter gezegd het gebrek hieraan heeft al vaker onder vuur gelegen. Het dunne popje zou een slecht voorbeeld zijn voor jonge meisjes.

De woordvoerder van Louboutin meldt over de nieuwe Barbie: “De poppen zijn echt te gek en er worden mini-Louboutins bijgeleverd. Maar inderdaad, hij vond de enkels te dik.” Christian Louboutin zegt tot slot: “Barbie moet gewoon geweldige schoenen dragen, net zoals elke vrouw dat moet doen.”

Add Your Comment