Christian Louboutin en Martini hebben de handen in een geslagen. De schoenenontwerper gaat namelijk voor het merk op zoek naar een nieuw model.

Tijdens de wereldwijde Martini Royale Casting, vernoemd naar de Martini Royale Coctail, wordt de zoektocht ingezet naar de vrouw die ‘Luck is an attitude’ uitstraalt. Christian Louboutin kiest samen met 2 andere juryleden een vrouw uit die in de voetsporen van Charlize Theron, Nicollette Sheridan en Monica Bellucci mag treden en het nieuwe model van Martini wordt.

Begin juli worden in de 27 deelnemende landen 25 kandidaten uitgenodigd voor de lokale finale. Vervolgens wordt er 1 deelneemster per land geselecteerd om tijdens de finalerondes op Ibiza te bewijzen dat zij ‘Luck is an attitude’ bezit.

In oktober wordt de uiteindelijke winnares gekozen. Zij wint naast een hoofdrol in de Martini commercial van 2013 en 150.000 euro ook nog eens 12 paar Christian Louboutin schoenen en 12 designer outfits van Net-a-porter.

Word het Martini model!

Kortom, maak maar alvast plaats vrij in je kledingkast want de Martini Royale Casting duurt nog tot 9 juli. Dus ben je 25 jaar of ouder, schrijf je dan in op Facebook door een kort filmpje te uploaden waarin je laat zien dat jij symbool staat voor ‘Luck is an attitude’.

Advertorial

Add Your Comment