Om een perfect duo te vormen met je nieuwe pumps. Of juist om je oude jurkje een stijlvolle update te geven. Met deze mooie clutches zul je in ieder geval stralen tijdens de feestdagen.

Clutches zijn perfect om je outfit af te maken. Ze kunnen een nieuwe draai geven aan een jurkje dat je al eerder hebt gedragen en zorgen ervoor dat je straalt tijdens de feestdagen. Let er wel op wat je mee wilt nemen, want in een clutch is niet altijd plaats voor meer dan een mobieltje.

Eye candy


Deze clutches zijn niet te missen. De roze en blauwe edelsteentinten maken echte blikvangers van de kleine tasjes. Het blauwe tasje van Christian Louboutin heeft uiteraard het beroemde rood aan de binnenkant. De roze clutch van Lanvin is voorzien van een zwarte strik, die het net even anders maakt.

Glimmend goud


Wanneer je een avondtasje zoekt om je outfit wat extra glamour te geven, kies dan voor een clutch in een metallic tint. Deze gouden clutch van Stella McCartney lijkt gemaakt te zijn van gouden folie en heeft naast een middenvak ook nog 2 andere verborgen vakken. Het exemplaar van Jimmy Choo is niet alleen goudkleurig, er zitten ook hele kleine glitters op.

Schitterend


Door de pailletten en de steentjes op deze clutches ben jij verzekerd van een schitterende avond. Deze paarse van Dolce & Gabbana valt niet alleen op door de buitenkant, de binnenkant is een verrassing op zich. Door de Swarovski kristallen op de witte clutch van Yves Saint Laurent kun je ook je sierraden matchen met je clutch.

Geknipt


Deze kleine clutches zijn geknipt voor de feestdagen. De Dolce & Gabbana clutch met sterren is van zacht leer, terwijl het roze boxje van Bottega Veneta juist stevig is. De tassentrend met de knipsluiting komt duidelijk naar voren bij deze tasjes.

Add Your Comment