De jaren 80 komen weer tot leven, met de nieuwe make-up collectie voor zomer 2010 van Collistar. De felle popkleurtjes creëren een stijlvolle, maar verpletterende indruk.

De nieuwe collectie van Collistar is werkelijk prachtig, met mooie frisse kleuren en een luxe uitstraling. De make-up is lekker opvallend, zoals de knallende oogschaduw, intens gekleurde lipsticks en glitters voor op de wangen.

Waar mijn oog op valt in de make-up collectie van Collistar is de Alchemy Powder, een body/face poeder met gouden glitters. Het heeft vooral een ontzettende mooi flaconnetje, dat je alleen daarom al zou willen hebben. Bij de Topgloss Stick en Rosetto Design lipstick sta ik ook even stil, de kleuren zullen je lippen werkelijk onweerstaanbaar maken.

De nieuwe oogschaduw van Collistar heeft drie verschillende varianten, één met een vierkleuren palet, waarbij de tinten variëren van groen, blauw, bruin tot roze en paars. De Double Effect Eyeshadow Wet&Dry heeft een mix van lichtblauw, groen, paars en zilver die blenden tot een mooi glinsterend geheel. De laatste oogschaduw is turkoois en zit in een handige tube.

Verder bevat de collectie van Collistar nieuwe nagellak in de kleurenViolet Lake, Wisteria Pink en Coral Pink. En ten slotte om de make-uplijn af te sluiten is er de Compact Powder Extra Light in twee tinten, Honey en Amber.

Add Your Comment