Slechts 1 procent van de Nederlandse vrouwen noemt zichzelf mooi. Daarom roept Dove alle dames op om hun vriendin te complimenteren met haar schoonheid.

Dove ging naar aanleiding van het Real Beauty onderzoek, waaruit bleek dat 1 procent van de vrouwen in Nederland zichzelf hardop mooi durft te noemen, de stad in en ondervroeg vriendinnen over schoonheid. Zo kwam naar voren dat vrouwen het moeilijk vinden om te bewoorden wat ze mooi vinden aan zichzelf, terwijl ze hier geen moeite mee hebben als het om de schoonheid van hun vriendin gaat.

Om jouw vriendin bewust te maken van haar schoonheid kun je haar via het platform Wat ik zo mooi vind aan complimenteren met haar schoonheid. Op deze website kun je een gepersonaliseerd filmpje doorsturen met daarin een compliment over haar schoonheid. Als je vriendin het hiermee eens is, kan zij het doorsturen naar andere vriendinnen.

Win professionele fotoshoot

Tot en met woensdag 31 augustus kan je op Wat ik zo mooi vind aan… je vriendin complimenteren met haar schoonheid. Door dit te doen verras je niet alleen je vriendin, maar maken jullie ook kans op een professionele fotoshoot.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=oFuTkZ8Eyao[/pro-player]

Add Your Comment