Confessions of a Shopaholic

Ondanks dat ik vermoed dat de meeste vrouwen de Shopaholic serie van Sophie Kinsella al kennen, zijn deze boeken nog steeds een echte aanrader. Ik heb de belevenissen van de koopverslaafde Rebecca Bloomwood, die in de Shopaholic serie de hoofdrol speelt, in ieder geval verslonden en kan dan ook niet wachten op de verfilming van Confessions of a Shopaholic.

Hoewel Rebecca Bloomwood al vijf boeken lang al haar uitspattingen, gedachten en avonturen met ons deelt, heeft de schrijfsters Sophie Kinsella nooit iets losgelaten over het uiterlijk van de hoofdrolspeelster. Dat de kooplustige Becky een mooie vrouw is, is geen geheim. Maar of het nu gaat om een blondine of een brunette, dat weet alleen Kinsella zelf. De schrijfster is expres nooit ingegaan op Rebecca’s uiterlijk, zodat de lezer zelf de ideale Becky kon creëren.

Nu de verfilming van een Confessions of a Shopaholic in volle gang is, is het mysterie rondom Becky’s uiterlijk opgelost. Actrice Isla Fisher die de rol van Rebecca Bloomwood speelt, is hierop het antwoord.

Ondanks dat de film pas in februari 2009 verschijnt, vind je op Modeblog nu al een voorproefje van de opvallende, aparte en kleurrijke outfits die Isla Fisher als Becky draagt. Maar met de styling in handen van Patricia Field, de stylist van series als Sex & The City, Cashmere Mafia en The Devil Wears Prada, kon dat ook eigenlijk niet anders.

Add Your Comment