costume-institute-benefietgala

Heel veel sterren uit Hollywood en fashioniconen kwamen afgelopen maandag samen in New York voor één van de meest glamoureuze avonden van het jaar, het Costume Institute benefietgala in het Metropolitan Museum of Art. Natuurlijk kwamen alle celebs opdagen in hun meest indrukwekkende outfit.

Het leek wel een Oscar avond, zoveel mooie creaties kwamen er voorbij. Want gelukkig wordt er in New York altijd luidkeels gehoor gegeven aan de dresscode. Zeker als het om mode draait gaan mensen onmiddellijk met elkaar concurreren. Een feest voor meisjes met mode-ogen!

Er waren veel outfits te bewonderen met veertjes, kraaltjes, roesjes, etc. Anna Wintour, Nicola Ghesquiere (Balenciaga) en Cate Blanchet waren de hosts voor deze avond. Er was te veel te kijken en te bewonderen. Zo droeg Rihanna een prachtig feestelijke versie van een smoking. Op het jurkje en de schoenen van Gisele B?ndchen en Eva Longoria werd ik direct heel erg jaloers. En Madonna droeg weliswaar een geweldig jurkje van Louis Vuitton, maar wat zij voor ogen had met die hoge zwarte laarzen en een soort turkooizen gewei op haar hoofd, is mij een raadsel. Absoluut top was het jurkje, en dan met name de achterkant ervan, van Kate Moss. Tsja, zij kan het hebben! Mode is een decadente industrie en dus was het ook een zeer verfijnd avondje daar in New York.

Add Your Comment