De cover van de Italiaanse Vogue zorgt voor veel opschudding. Op de cover staat het woord Avant-Garde en gedurfd dat is het zeker.

Op de cover van het septembernummer van de Italiaanse Vogue schittert Stella Tennant. Het model draagt een donkere Prada jas, maar wat pas echt opvalt, is de piercing door haar neus en lip en haar taille van 13 inch! Haar inimini taille is vastgesnoerd met een korset en heeft waarschijnlijk een beetje hulp gehad van Photoshop.

De stijl van de foto is geïnspireerd door Ethel Granger (1905-1982), een liefhebber van piercings en korsetten. Granger heeft met een taille van 13 inch nog altijd het Guiness World Record voor smalste taille op haar naam staan. Sommige mensen zijn van mening dat de piercing en de enorme smalle taille het verkeerde voorbeeld geven.

Slavenring

Overigens is dit niet de eerste keer dat de Italiaanse Vogue voor opschudding zorgt. Onlangs moest het magazine nog zijn verontschuldigen aanbieden na het publiceren van een artikel waarin een grote ronde oorbel een slavenoorbel werd genoemd. Kortom, laten we hopen dat Vogue ditmaal de piercing niet als slavenring omschrijft.