Naast het schrijven van boeken heeft Danielle Steel nog een grote passie, Christian Louboutin schoenen. De schrijfster is namelijk monsieur Louboutin’s beste klant.

Dat 2009 voor de meeste luxe merken geen al te florissant jaar was, is geen geheim. Maar schoenenkoning Christian Louboutin had echter niets te klagen. Hij zag de verkoopcijfers van zijn stappers met rode zool het afgelopen jaar verdubbelen.

Louboutin verkocht in 2009 maar liefst 340.000 paar schoenen. Volgens Christian Louboutin heeft hij de verdubbeling van zijn verkoopcijfers voor een groot deel te danken aan Danielle Steel. De boekenschrijfster kocht vorig jaar 6.000 paar Louboutinnetjes.

Christian Louboutin vertelde aan Vanity Fair dat hij dol is op mevrouw Steel en dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen. “Ze komt naar Parijs en koopt daar letterlijk de hele boetiek leeg. Vervolgens gaat ze terug naar New York en zegt dan: ‘ik ben een beetje teleurgesteld, er is niets te vinden in de winkel.’ Maar ze loopt wel weg met nog eens tachtig paar schoenen. Ze is werkelijke geweldig,” liet de ontwerper weten.

Als Danielle Steel in 1 jaar alleen al 6.000 paar Louboutin’s kocht, dan vraag ik me af hoe de rest van haar schoenenkast eruit ziet. Want in de voorgaande jaren moet ze dan toch ook al heel wat schoentjes verzameld hebben.

Add Your Comment