In modeland worden wekelijks Photoshop blunders gemaakt. Ditmaal is het de beurt aan Harper’s Bazaar die Demi Moore zonder arm op de cover plaatste.

Demi Moore schittert op de cover van het februari nummer van Harper’s Bazaar. Op de foto haalt de actrice haar ene arm door haar haren, maar de grote vraag is natuurlijk waar is haar andere arm is gebleven. Boze tongen beweren dat Harper’s Bazaar deze heeft weg gephotoshopt omdat deze te dun was. Maar het zou natuurlijk ook nog kunnen dat de arm ergens achter haar rug bungelt en Demi gewoon in een ietwat oncomfortabele pose staat.

De afgelopen maanden zagen we Demi Moore na haar breuk met Ashton Kutcher steeds magerder worden. Nadat de 49-jarige actrice flink werd bekritiseerd over haar gewicht verteld ze in Harper’s Bazaar ongelooflijk gelukkig te zijn met haar lichaam. “Ik ben extreem dun. Mensen zeggen dat ik niet goed uit zie, maar ik kan nu eindelijk mijn lichaam accepteren. Dan heb ik het niet alleen over mijn gewicht, maar ook over alles wat erbij komt kijken als je lichaam ouder wordt,” aldus de actrice.

Add Your Comment