Als we alle geruchten mogen geloven is er echt een derde Sex and the City film opkomst. Dit keer nemen de dames ons mee terug naar hun tienerjaren.

De derde Sex and the City film is waarschijnlijk gebaseerde op de boeken The Carrie Diary en Summer and the City van Candace Bushnell. Dit betekent dat we een kijkje in de tienerjaren van de 4 dames krijgen en zien hoe ze elkaar ontmoeten.

Jonge garde

Voor de nieuwe Sex and the City hoeft Sarah Jessica Parker dus niet nogmaals in de huid van Carrie Bradshaw te kruipen. De jonge garde zou namelijk gespeeld worden door Elizabeth Olsen als Carrie Bradshaw, Emma Roberts als Miranda Hobbes, Selena Gomez als Charlotte York en Blake Lively als Samantha Jones.

Helaas is Sarah Jessica Parker niet zo te spreken over het idee van de nieuwe film. “Ik denk niet dat we kunnen doen alsof we terug in de tijd gaan. Je creëert anders twee verschillende geschiedenissen,” aldus Parker.

Toch ziet Candace Bushnell, de bedenkster van Sex and the City, het wel zitten. “Elk personage heeft een verleden. Wat je tot nu toe ziet is het topje van de ijsberg. Toen we ze voor het eerst ontmoetten, waren ze in de 30 en single in New York, ze waren al op het midden van hun verhaallijn. Dat is wat The Carrie Diaries serie zo bevredigend maakt,” laat de schrijfster weten.

Add Your Comment