designer laptoptassen
Ben je uitgekeken op simpele en voornamelijk zwarte laptoptassen? Misschien is 1 van de volgde designer laptoptassen dan wel iets voor jou.

Ben je op zoek naar een stijlvolle tas voor naar je werk, waarnaast een laptop ook nog wat andere spullen in passen? Wil je daarnaast ook niet de geijkte tas waar de helft van je vrouwelijke collega’s mee rondt wandelt? Zo ja, dan moet je beslist de volgende 7 designer laptoptassen even bekijken.

Louis Vuitton Bagatelle GM
De Louis Vuitton Bagatelle is een perfecte tas voor naar je werk. Dit omdat de Bagatelle ruim genoeg is voor dossiers en een laptop. De elegante vorm samen het Epi leer maken van deze tas een tijdloze klassieker. De Louis Vuitton Bagatelle is verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart.
Louis Vuitton laptoptas

Prada Saffiano
De Prada Saffinano is een kalfslederen tas, die aan de binnenkant voorzien is van klassiek Prada linnen. Deze tas, die gebruikt kan worden als laptoptas, is verkrijgbaar in een tiental kleuren waaronder rood, oranje, groen, wit, zwart en blauw.
Prada laptoptas

Mulberry Bayswater for 13 MacBook
De Mulberry Bayswater for 13 MacBook laptoptast is speciaal gemaakt voor de MacBook, maar er passen natuurlijk ook andere laptops in deze tas. De tas is gebaseerd op de iconische Bayswater tas van Mulberry en is verkrijgbaar in zwart lakleer en eikenkleurig leer.
Mulberry Bayswater 13 MacBook

Louis Vuitton Brea GM
De Louis Vuitton Brea GM is ge├»nspireerde door de traditionele dokterstas. Deze praktische tas, die je zowel om je schouder en als handtas kunt dragen, is uitgevoed in Monogram Vernis en is groot genoeg voor een kleine laptop. De Louis Vuitton Brea GM is te koop in het Amarantie, dit is een bruinzwartige kleur, en in Pomme D’Amour, een roodkleurige tint.
Louis Vuitton Brea GM

Gucci woman’s briefcase
In dit vrouwelijk Gucci koffertje kun je niet alleen een kleine laptop kwijt, daarnaast is er ook nog een aparte ruimte voor je mobiletelefoon en andere spullen. Je kunt dit mooie wit lederen koffertje zowel om je schouder als in je hand dragen.
Gucci woman's briefcase

Louis Vuitton Batignolles Vertical
De Louis Vuitton Batignolles Vertical is uitgevoerd in het klassieke Monogram Canvas patroon van Louis Vuitton. De tas heeft aan iedere zijkant een riempje dat wijder en strakker gezet kan woorden. Hierdoor kun je de tas zo afstellen dat deze groot genoeg is voor zowel een laptop als A4 documenten.
Louis Vuitton Batignolles Vertical

Yves saint Laurent Downtown
De Yves Saint Laurent Downtown is een ruime laptoptas. Het zwarte lakleer gecombineerd met gouden elementen maken van deze Yves Saint Laurant Downtown tas een wel zeer stijlvol exemplaar.
Yves saint Laurent Downtown

Add Your Comment