Zou jij weleens aan de dagelijkse sleur willen ontsnappen? Dan moet je overwegen om een enkeltje te kopen naar Diesel Island, want volgens het Italiaanse merk is dit eiland een tropische utopie.

Diesel heeft voor de kust van Costa Rica een eiland aangekocht en dit omgedoopt tot Diesel Island. Het eiland wordt geen vakantieoord maar een natie waar de Diesel Be Stupid normen en waarden hoogtij vieren. Een plek waar de wetten worden herschrijven, waar al het slechte buiten de deur wordt gehouden en waar alleen de goede eigenschappen vanuit een land mee naartoe worden genomen.

Inmiddels zijn de eerste pioniers op het Diesel Island aangekomen. Zij zullen een begin maken aan het creëren van een compleet nieuwe samenleving. Op de foto’s zien we hoe ze spannende momenten beleven en misschien wel de oudste wereldproblemen oplossen. Denk in de trant van Lost alleen dan met betere kleding.


Of het Diesel gaat lukken om nieuwe en betere samenleving te realiseren zal de tijd ons leren. De komende periode zullen er berichten vanaf het eiland naar de buitenwereld worden gestuurd. Ook wordt de website van Diesel omgezet in eilandstijl, zodat wij de pioniers kunnen helpen met het opzetten van de samenleving. Verder kun je er video’s bekijken en eilandvriendelijke kleding kopen.

Advertorial

Diesel

Add Your Comment