Dior make-up kerst
De Dior kerst make-up collectie 2009 is geïnspireerd door Aurora Borealis kristal. Een kristal dat Swarovski in 1950 voor het modehuis ontwierp.

Voor deze kerst komt Dior met het schitterende must have product Cristal Boréal. Een ovalen medaillon dat bezet is met 52 Swarovski stenen waarvan 4 Aurore Boréal kristallen. Binnenin het medaillon vind je een glanzende kristalgloss. De gloss met roze nuances verandert door de lichtval van kleur.

Daarnaast bestaat de Dior kerst make-up collectie uit het Smoky Crystal oogschaduw palet. In dit doosje zitten 5 kristallen kleurnuances als lila, roze en zilver verstopt. Om de oogmake-up compleet te maken, komt Dior met de Style Liner. Dit is een vloeibare paarse eyeliner die de ogen extra laat stralen.

Natuurlijk vergeet Dior tijdens de feestdagen ook de lippen en de nagels niet. Voor de nagels komt het merk met de bekende Vernis nagellak in de uitvoering Violet Argent, een paarszilveren kleur. De lippen worden opgemaakt met een roodbruine Dior Rouge lipstift of een pralineachtige crème gloss.

De Dior kerst make-up collectie voor 2009 ligt nu in de winkel.

Add Your Comment