De feestdagen komen er binnenkort weer aan. Daarom komt Dior met een speciale make-up collectie voor kerst 2010 genaamd Evening Gold.

Zoals de naam van de Evening Gold collectie al doet vermoeden, draaien de Dior make-up producten deze kerst om de kleur goud. Het modehuis vond voor deze lijn inspiratie in de fascinatie van Christian Dior voor de kleur goud. Dit resulteerde in een luxe kerstcollectie variërend van geelgoud tot bronsgoud en glinsterend zwart.


Het must have product uit de Dior make-up kerstcollectie is de Minaudière, het Franse woord voor clutch. In dit avondtasje met pied-de-poule motief zit een palet met daarin 3 oogschaduwnuances en 2 lipproducten. De Minaudière is verkrijgbaar in 2 varianten, de Grey Gold en de Pink Gold.


Voor de ogen komt Dior met 2 nieuwe exemplaren van het 5-Colour palet. In het Five Golds oogschaduwdoosje vinden we de kleuren witgoud, bronsgoud en bruingoud aangevuld met glinsterend zwart en zilver. Het andere palet genaamd Endless Shine varieert van glanzend geel en nude kleurig goud tot roze goud en stralend bruin.


Om de kerstlook compleet te maken heeft Dior ook nog 2 kleuren lipgloss en nagellak. Zo is de Ultra Gloss uitgevoerd in Pink Stiletto, licht roze, en in Black Lame, een zwarte paarsachtige tint. De Vernis nagellak is er in glinsterend goud, Czarina Gold, en in de ingetogener Timeless Gold nuance.

De Dior Evening Gold make-up voor kerst 2010 vind ik er heel feestelijk uitzien. Hoewel ik de Czarina Gold nagellak en de Black Lame lipgloss qua kleur iets te veel van het goede vind. Wel ben ik heel benieuwd hoe de Minaudière er van dichtbij uitziet, want op de afbeeldingen vind ik de make-up clutch er heel verleidelijk uitzien.

Add Your Comment