Dior make up
Dior komt voor de lente van 2010 met een prachtige make-up collectie genaamd Dentelle. Deze nieuwe Dior make-up collectie neemt ons mee terug naar de chique jaren 20.

De Dior make-up collectie Dentelle is ode aan de luxe van de jaren 20. Kantmotief wordt gecombineerd met pastelkleuren als mintgroen, roze, perzik en grijs, waardoor de make-up producten een prachtige boudoirstijl krijgen.

Het must-have uit de Dior lente 2010 collectie is de Poudrier Dentelle. In het mooie zilverkleurige doosje vind je een gezichtspoeder met kantmotief. Deze poeder is verkrijgbaar in het zachtroze en perzikkleurig.

Dior verwerkte de schattige kantaccenten ook in haar bekende 5-Couleurs palet. Het 5-Couleurs oogschaduwdoosje Pearl Glow bevat onder meer de opvallende kleuren indigo, violet en zilver. Nuances die perfect zijn voor het creëren van zachte smoky eyes. Het ander oogschaduwpalet, Coquette, bestaat uit zachte tinten als roze, paars en grijs en voorziet je ogen van een flinterige look.

Dior make up 2010

Nieuwe in de Dior collectie is de lipbalsem Crème de Rose. In deze roskleurige balsem is Christian Dior’s favoriete bloem de damaroos verwekt. Deze bloem met antiverouderende eigenschappen maakt dankzij de galamboter je lippen heerlijk zacht.

Naast als dit moois bevat de Dior Dentelle collectie ook nog een duo oogschaduw en een duo blusch, een parelgrijs en lichtroze nagellak en roze en rood lipsticks en gloss.

De Dior Dentelle make-up collectie is vanaf 20 januari verkrijgbaar.

Add Your Comment