Tijdens de Parijs Fashion Week showde John Galliano zijn Dior zomer 2011 collectie. Hij trakteerde zijn publiek op een zeer kleurrijke collectie.

Voor de Dior collectie van zomer 2011 had John Galliano het modehuis laten aanmeren aan de zuidkust van de Pacific. Dit leidde tot een tropische collectie met zeevaarders invloeden en een kleurenpalet van wit, roze, paars, groen, oranje, geel en azuurblauw.

Modellen gehuld in parka’s liepen over de Dior catwalk, die leek op een kade. Hierna volgde een legioen van zomerse jurkjes met tropische prints, een denim playsuit en het klassieke Dior jasje. Galliano slot de show af met een aantal verleidelijke, zijde avondjurken.


Natuurlijk voorzag Galliano zijn kleurig outfits van bijpassende accessoires. Zo droegen de modellen ketting met daaraan bloemen, schelpen of veren en aan hun voeten hadden ze fleurige pumps, die geïnspireerd leken door espadrilles. Qua tassen zagen we veel Lady Dior tassen, die deze keer waren voorzien van felle kleuren en opvallende dessins.

Add Your Comment