Dior bewijst met de Tailleur Bar Palette maar weer eens hoe geniaal het merk is. Ze hebben namelijk een oogschaduw ontworpen met een uniek design en een combinatie van verschillende kleuren.

De Tailleur Bar Palette van Dior is een limited edition oogschaduw, die elke modeaanbidster in handen wil krijgen. Het collecters item is ook nog eens handgemaakt, wat de make-up nog specialer maakt. De oogschaduw wordt in combinatie met de Dior Serum de Rouge lipstick verkocht, waarvan je de kleur zelf mag uitkiezen.

De Tailleur Bar Palette heeft een uniek design, dat nagemaakt is van een originele illustratie van Rene Grau. De oogschaduw is ontworpen ter ere van de eerste Dior couture collectie van 1947 en de Bar suit. Het kunstwerkje beschikt over meerdere kleuren die met behulp van de bijbehorende instructies, individueel moeten worden aangebracht. De Tailleur Bar Palette bevat de tinten nude, grijsgroen, blauw, paarsgrijs en zwart.

Het is niet duidelijk of de Tailleur Bar Palette van Dior in Nederland verkocht zal worden. De limited edition oogschaduw is vanaf 2 augustus 2010 in ieder geval wel verkrijgbaar bij Selfridges in Londen, voor de prijs van 75 euro.

Add Your Comment