De Dior zonnebrillen van zomer 2011 lijken op een tropische verrassing. De collectie draagt de naam Les Marquises en staat bol van de vrolijke kleuren.

Voor de Dior zonnebrillen zomer 2011 liet het modehuis zich inspireren door de Grote Oceaan. Dit vertaalde zich in Les Marquises collectie vol glamoureuze en tropisch gekleurde zonnebrillen. De brillen variëren van kleine modellen tot pilotenbrillen en vlindermonturen.

Een opvallende zonnebril is de DiorTahuata. Deze grote pilotenbril in jaren 80 stijl heeft gekleurde ovale glazen en is er in verschillende kleurencombinaties zoals rood paars en zwart wit. Een tikkeltje minder opvallend is de DiorHatutaa. Deze jaren 50 zonnebril heeft een uitgesproken kleurengamma, wat mooi afsteekt bij het bescheiden montuur.

Daarnaast heeft Dior ook nog twee zonnebrillen met vlindermontuur in de collectie. De kleurrijke DiorMohotani en de iets kleinere en scherpere DiorMotuone. Beide brillen hebben een glamoureuze jaren 50 uitstraling.

Mijn favoriete Dior zonnebril voor zomer 2011 is de stijlvolle DiorHatutaa. Ik ben niet zo weg van grote zonnebrillen en daarom vind het kleine formaat van deze bril in combinatie met de zomerse kleuren perfect.

Add Your Comment