Net als de Siciliaanse bloemenprints, die Dolce & Gabbanna in hun kledingcolllectie gebruiken, belichaamt de nieuwe make-up collectie de traditionele wilde roos en natuur van Sicilë, met een knipoog naar de glamour van Hollywood.

De nieuwe make-up van Dolce & Gabbanna gaat door het leven als The Intimate Sensuality collectie. De Mediterraanse invloeden zijn vertaald in de kleuren, roze, paars en bruin en de Hollywood glamour is niet te missen door de blinkende gouden verpakkingen.

Dolce & Gabbanna besteedt zeker aandacht aan de lippen, met de Roses Lipstick Collection. De nieuwe lipstick heeft vijf verschillende kleuren, met nude, roze en rode tinten. De lipgloss Elegance in perzikroze is ook een echte blikvanger.

De nieuwe oogschaduw heeft twee varianten, de Smooth Eye Colour Quad heeft een palet van vier roze en paarse kleuren. Terwijl de Smooth Eye Colour Duo een tweekleurig palet heeft van paars en bruin.

Verder bevat de The Intimate Sensuality collectie van Dolce & Gabbanna een nieuwe nagellak, in roze en paars en een diepe perzikkleurige blush.

Add Your Comment