Droog en beschadigd haar kan erg onhandelbaar zijn. Daarom introduceert Dove de Nourishing Oil Care haarverzorging met voedende oliën.

Olie is één van de oudste beautygeheimen ter wereld. Toch denken veel vrouwen dat producten met olie het haar zwaar en vet maken. De producten uit de Dove Nourishing Oil Care haarverzorginglijn bevatten echter gewichtloze voedende oliën, die licht zijn en snel door het haar worden opgenomen. Hierdoor wordt het haar niet zwaar en vet, maar juist luchtig en glanzend.

De producten

De Dove Nourishing Oil Care formule bestaat uit natuurlijke amandelen, kokosolie en minerale olie. Deze oliën voeden het haar diep en vullen de lipiden bij, die onmisbaar zijn voor zacht, soepel, sterk en glanzend haar. De lijn bestaat uit een shampoo, een reguliere conditioner, een intensieve conditioner en een voedend masker.

De shampoo en de conditoner maken droog en pluizig haar weer zacht en soepel. De intensieve conditioner is bedoeld voor zeer beschadigd haar. In dit product zitten de voedende oliën als een gouden lint verwerkt, waardoor het drie keer zoveel voedingskracht heeft als een andere Dove conditioner. Tot slot is er nog een masker om het haar zachter en glanzend te maken.

De nieuwe Dove haarverzorgingsproducten werken voedend, herstellend en verzachtend. Kortom, met de Dove Nourishing Oil Care sluit je vriendschap met je haar en zul je geen last meer hebben van droog en onvoorspelbaar haar.

Advertorial

Add Your Comment