Dreaming Tommy Hilfiger

Eigenlijk ben ik nooit zo weggeweest van het merk Tommy Hilfiger. Op modegebied is het merk niet echt vooruitstrevend en daarnaast lijkt elke collectie keer op keer op de voorgaande. Ook op beautygebied was ik bijna nooit onder de indruk van Tommy Hilfiger. Totdat ik laatst zijn allernieuwst geur Dreaming rook.

Door de combinatie van perzik, tuberoos en wit hout, doet de geur denken aan dwarrelende bloemblaadjes. Dreaming is een heerlijke frisse verleidelijke geur. Het motto van deze nieuwe Tommy Hilfiger creatie luidt dan ook niet voor niets, I was dreaming about you… Je wordt werkelijk verliefd op deze droom.

Het assortiment van Tommy Hilfiger Dreaming is zeer uitgebreid. Zo is er een eau de parfum verkrijgbaar in de maten 30, 50 en 100 ml en een parfum van 15 ml. Ook bevat de geurlijn een bodylotion. Daarnaast bestaat de Dreaming collectie uit twee limited edition producten. Eén van deze producten is een lipgloss met aan de andere kant de geur. De andere limited edition uitgaven is een pendant met daarin het parfum verpakt. Beide producten zijn niet groot en daardoor makkelijk mee te nemen.

Add Your Comment