De zonnebrillen van Dsquared2 voor deze zomer zijn weer lekker groot. We zien stijlvolle, uitbundige en kleurrijke brillen met verschillende hoekige en ronde monturen.

Dsquared2  haalde zijn inspiratie voor de brillen uit de jaren 70 en 80, met een ‘mix en match’ van oud met nieuw en luxe met basic. Met de nieuwe zonnebrillen kun je als een volwassen elegante vrouw, of als een lieflijke Lolita de deur uit gaan. De kleuren variëren van zwart, bruin, felrood en goudkleurig.

Wie zich als een echte ‘Gossip Girl’ wil verstoppen achter haar zonnebril, voor de nieuwschierige blikken van paparazzi en bewonderaars, is Dsquared2  de redder in nood. De grote zonnebrillen zijn versierd met details van glanzend metaal, die een uitdagende indruk geven en  het montuur rondom de glazen heeft een opvallende hoekige vorm.

De klassieke aviator van Dsquared2 is de iconische bril voor deze zomer, met zijn volwassen en stoere karakter. In de collectie vind je ook een remake van het model gemaakt. Hierbij zijn glamour en rebelsheid met elkaar versmolten tot een sophisticated zonnebril.  Beide varianten zijn gemaakt van goudkleurig ultralicht metaal. 

Add Your Comment