Afgelopen januari werd de samenwerking tussen Jimmy Choo en UGG aangekondigd en sindsdien zit ik met smart te wachten op de beelden. Vandaag werd het lange wachten dan eindelijk beloond met de eerste foto van de Jimmy Choo en UGG creatie.

Ondanks dat de Jimmy Choo en UGG collectie pas vanaf oktober in de winkel ligt, is er nu alvast een tipje van de sluier opgelicht over hoe de laarzen eruit komen te zien. Nicky Hilton plaatste namelijk een bericht op Twitter met een foto van één van de nieuwe laarzen en met de tekst: “Ik houd van mijn nieuwe Jimmy Choo Uggs.”

Op de foto zien we een zwarte Jimmy Choo UGG laars die voorzien is van franjes en versierd is met sterretjes. En hoewel Nicky dan helemaal verliefd mag zijn op de Jimmy Choo Ugg creatie, vind ik de laars eigenlijk niet zo heel bijzonder. Natuurlijk blijft een Ugg een Ugg laars, maar van een merk als Jimmy Choo had ik toch iets meer verwacht!

Naast deze CHUGG, zoals de laarzen liefkozend worden genoemd, bestaat de collectie nog uit 4 andere laarzen. De schoenen zullen waarschijnlijk tussen de €555 en €780 gaan kosten en zijn vanaf oktober onder andere te koop in de Jimmy Choo boetieks en UGG winkels.

Add Your Comment