In ‘De Gashouder’ op het Westergasterrein werd afgelopen donderdag Actrice Bracha van Doesburg gekozen tot meest stijlvolle en fashionabele BN’r. Modeblog was er bij.
Bracha won het bij deze 5e editie van o.a. Estelle Gullit, Daphne Bunskoek, Birgit Schuurman en Ilse de Lange. Volgens ELLE-hoofdredactrice Cécile Narinx staat Bracha voor alles wat het tijdschrift wil zijn. Smaak, inhoud, schoonheid, humor en klasse. Zo veelzijdig als Bracha als actrice is, zo veelzijdig is haar kledingstijl. Soms stoer, dan weer meisjesachtig en vervolgens weer supervrouwelijk. Naast de Personal Style Awards, werden er ook awards uitgedeeld aan populaire stilisten, ontwerpers en fotografen. De winnares werd mede bepaald door het publiek dat via de website van ELLE kon stemmen op de kandidaten.

De beeldschone Renate Verbaan presenteerde de avond. Natuurlijk waren er veel bubbels, lekkere muziek en hippe mooie mensen (en trouwens ook minder hippe mooie mensen) die uiteraard, zoals dat dan gaat, heel veel over de gekozen outfits van anderen spraken.

Na de uitreiking van de ELLE Style Awards was er een lekkere afterparty, dit jaar powered by MTV. De eer was aan DJ Sunny en DVDJ’s off the Wall om de Gashouder op het Westergasterrein te laten trillen op zijn grondvesten. Vanaf februari is het ELLE Style Award item te zien op MTV.

Add Your Comment