Emilio Pucci

Emilio Pucci staat bekend om zijn schitterende opvallende felgekleurde prints. Ditmaal presenteerde Matthew Williamson in Milaan een wat rustigere collectie, dan we normaal van het label gewend zijn. De designer had zich laten inspireren door een sneeuwrijk gebied zoals St. Moritz, waardoor de prints zachter waren.

De catwalk vulde zich met groene, roze, gele, blauwe en zilveren Alpen prints gemixt met zwart en wit. Tunieks op zilveren leggings werden afgewisseld door mini-jurkjes en parka’s. Natuurlijk had Williamson ook gedacht aan de apres ski momenten. Voor deze gelegenheid ontwierp de designer prachtige jurken met grafische prints en chique bontjassen.

Emilio Pucci 2008

De luxe St. Moritz look werd compleet gemaakt met schitterende accessoires, als bangles en grote sneeuwvlokachtige kettingen. Niet alleen de sierraden waren zeer opvallend ook de kleurrijke ijsvormingen ceintuurs waren duidelijk aanwezig. De tassen varieerde van zilveren enveloptasjes tot grote handtassen en van kleurrijke Pucci print modellen tot pegelvormigen exemplaren.

Add Your Comment