Escada brengt ons Marine Groove als limited edition zomerparfum. Ieder jaar introduceert Escada weer een nieuwe variant van het parfum, maar de geur blijft herkenbaar lekker.

Escada heeft voor het parfum Marine Groove dezelfde fruitige en bloemige basis gebruikt, als de andere versies ook hebben. Zo behouden de verschillende geuren hun beste eigenschappen, net als familietradities die doorgegeven worden van generatie op generatie.

De geur van Escada Marine Groove heeft net als zijn voorgangers een perfecte combinatie van fruit en bloemen hebben, ideaal voor de zomer. Het parfum brengt je een zoete verleiding met de geur van passievrucht, rode aalbes, grapefruit en mango. Verrast je vervolgens met een boeket van pioenroos, cyclaam, jasmijn en viooltjes. En kust je zachtjes vaarwel met muskus, amber en witte cederhout.

Marine Groove is opnieuw verpakt in het herkenbare flesje, de kleuren lopen dit keer van roze naar paars over en worden vergezeld door een zilverkleurig dopje. Escada Marine Groove is verkrijgbaar in parfum van 30, 50 en 100 ml en Shower Gel en Body Lotion van 150 ml. De producten liggen vanaf half maart 2010 in de winkels.

Add Your Comment