Estée Lauder dacht vast dat we meer aandacht moeten besteden aan het opmaken van onze ogen, want voor aankomende lente brengen ze  alleen mascara en een oogschaduw op de markt. Volgens Estée Lauder voorziet de mascara je wimpers van ongelofelijke volume en creëert de oogschaduw de perfecte smokey eyes.

Estée Lauder belooft ons met de nieuwe Sumptuous Bold Volume Lifting Mascara’s drie mogelijkheden voor uitdagend volle, rijkelijk gelifte wimpers. En om je look van verleidelijke ogen compleet te maken introduceert Estée Lauder de Signature Eyeshadow Quad in Black Smoke.

De nieuwe mascara van Estée Lauder heeft drie varianten, de Sumptuous Bold Volume Lifting Mascara is de normale zwarte versie.  De mascara bevat  een ultralichte, wimper-versterkende formule, die volgens  Estée Lauder zelfs de meest dunne wimpers veranderen in een weelderige oogopslag met een flirterige krul en dat allemaal zonder klontjes. Estée Lauder brengt de Sumptuous Bold Volume Lifting Mascara ook in een Limited Edition uit. Deze belooft dezelfde voordelen te hebben als de normale variant, maar dan in de kleur Bold Black, om zo je wimpers nog zwarter dan zwart te maken.

Voor wie het liever op veilig speelt is er de Sumptuous Bold Volume Waterproof Mascara. Volgens  Estée Lauder krijgen je wimpers hetzelfde effect als van de orginele versie en zullen je wimpers zacht, flexibel en nooit droog en korrelig aanvoelen. Ook moet de mascara door zijn waterbestendige en olie-vrije formule extra lang blijven zitten en je tegen elke denkbare natte situatie beschermen. Het is de bedoeling dat het borsteltje, van alledrie de mascara’s, je wimpers van elkaar scheidt en niet aan elkaar vast laat plakken.

Als aanvulling op de mascara’s introduceert  Estée Lauder de nieuwe Signature Eyeshadow in Black Smoke. De oogschaduw beschikt over een vier kleuren palet met wit, zwart en grijs tinten. De oogschaduw heeft volgens Estée Lauder een zijdezacht poeder, dat vlekkeloos mengt en de hele dag egaal op het ooglid blijft zitten. De nieuwe oogschaduw is bedoeld om bij elke huidtint, outfit of stemming, de perfecte smokey eyes te creëeren.

De nieuwe oogmake-up van Estée Lauder is vanaf maart 2010 verkrijgbaar.

Add Your Comment