Estee Lauren make-up
Nu het weer wat frisser wordt en de herfst wel erg dichtbij komt, wordt het tijd om de make-up collecties voor het najaar onder de loep te nemen. De make-up collectie van Estee Lauder, Sensuous Gold, is vrouwelijk, luxe en kleurrijk.

Estee Lauder heeft zich bij het creëren van de Sensuous Gold laten inspireren door nonchalantheid, sensualiteit, sierlijkheid, zelfverzekerdheid en warmte. Het resultaat is een luxe rozengouden collectie met subtiele scharkeringen vol rijke tinten en melanges. De warme en zachte goud, amber- en perziktinten laten je huid stralen.

Onze favoriet uit de collectie is de Signature Eyeshadow Quads. Deze limited edition oogschaduw zit verpakt in een rozengouden doosje en is verkrijgbaar in de twee nieuwe kleurpaletten rozengoud en roos-amethist. De oogschaduw kenmerkt zich door een textuur van gedreven goud besprenkeld met parelmoerglans, dat zorgt voor een kristaleffect.

Estee Lauren make-up 2

Ook erg mooie is de limited edition Gilded Rose Marbleized Shimmer Powder. Dit nieuwe product is een handgemaakte marmerpoeder voor het gezicht. Deze gemineraliseerde poeder, in stralende rozentinten, levert een meerdimensionale natuurlijk ogende glans.

Daarnaast bestaat de Sensuous Gold collectie uit de nieuwe Pure Color Multi-Shimmer Gloss in rozengoud en roos-amethist. Ook de vertrouwde Estee Lauder lipstick is dit najaar verkrijgbaar in verschillende nieuwe tinten, waaronder kaneel, terracotta en pruim-amethist. Om de look helemaal compleet te maken is er ook bijpassende nagellak.

De Sensuous Gold collectie van Estee Lauder is vanaf half oktober te koop.

Add Your Comment