fashion-manor.jpg

Nederland is een online modewinkel rijker. Nog niet zo lang geleden opende Fashion Manor.com haar deuren. De webshop biedt een aantal exclusieve labels, waarvan je de meeste niet in de winkels zult vinden. De producten zijn modieus, hip, innovatief en samen te vatten als “excellent value for money.”

De stijl van Fashion Manor.com is niet onder één noemer te vangen. Zo volgen zij de trends, maar gaan toch ook hun eigen weg. Luxe en exclusiviteit staan voorop. De producten worden geïmporteerd uit alle delen van de wereld. Zij gaan persoonlijk voor je op speurtocht bij designers en stylisten met als missie, om de mooiste modeproducten en accessoires voor jou te vinden.

De kleding van Fashion Manor.com is speciaal geselecteerd voor de moderne en zelfbewuste vrouw. In de shop vindt je labels als Karen Zambos Vintage Couture, Rebecca Taylor en Trina Turk. Ook erg mooi zijn de luxe sieraden van de merken Citrine by the Stones, Gorjana en Kenneth Jay Lane. Naast al dit moois verkoopt Fashion Manor.com ook hippe tassen van Felix Rey en van de Nederlandse designer Cavalier Design. Zie je iets wat helemaal jouw smaak is? Wees er dan snel bij, want bij exclusiviteit hoort nu eenmaal een selectieve inkoop.

Elke maand wordt de webshop aangevuld met de nieuwste ontwerpen, uit de Resort, Spring, Summer, Transition, Fall, Winter en Holiday collecties. Kortom, als je op zoek bent naar iets speciaals zoals een aparte jurk of een luxe handtas, dan is Fashion Manor.com zeker een bezoekje waard.

Add Your Comment