fashion-week

Een tripje Parijs, zaken in Budapest, een zoekgeraakte koffer, werk en een griepje hielden mij de afgelopen weken in de ban. Kortom tijdens de weken waar het in de mode wereld echt om draait, was ik druk met een heleboel andere dingen behalve fashion. Vaarwel modeweken, dag Milaan en tot ziens Parijs. Helaas moest ik jullie aan mij voorbij laten gaan.

Tijdens mijn vierdaagse bezoek aan Parijs heb ik heel veel mode gezien, gepast en gekocht. Alleen heb ik geen enkele show bezocht. Want toen het modecircus daar zo goed en wel begon, zat ik alweer gepakt op het vliegveld te wachten op weg naar mijn volgende bestemming.

Ach om mijn shopgedrag te kunnen veroorloven, moet ook ik soms offers brengen. Dat ik niet naar de New York en London fashion Week kon, valt mij niet zo zwaar. Dat ik Parijs met zijn klassieke merken niet heb meegemaakt, is moeilijk te verkroppen. Maar als echte Italiaanse label lover was het voor mij ondragelijk dat ik echt alle shows in Milaan miste. Op het moment van de Milaan Fashion Week had ik geeneens toegang tot het internet. Ik kon dus zelfs niet van alle foto’s genieten.

Eenmaal weer terug in ons eigen landje, tegelijk met het slot van de Parijs Fashion Week, pak ik voor de laatste maal mijn koffer uit, bewonder ik mijn nieuwe buitenlandse aankopen en realiseer ik me pas echt goed dat ik alles gemist heb. Dat wordt dus heel veel foto’s kijken. Maar niet te lang getreurd, ik zal binnenkort een artikel plaatsen over de belangrijkste shows van Parijs en misschien doe ik Milaan nog wel even snel in vogelvlucht.

Add Your Comment