In de december uitgave van de Duitse Vogue staat een fotoshoot met Aziatische invloeden. Karlie Kloss is het model voor deze shoot.

In de omgeving van de fotoshoot komen de Aziatische invloeden sterk terug. Een tuin met bloemen, planten en een Aziatisch tuinhuis geven de shoot een exotisch gevoel. De styling is echter meer in de stijl van de jaren 20. Karlie Kloss is donker opgemaakt en heeft een Geisha-achtige kapsel. Hierdoor past zij toch in het Aziatische landschap.

Karlie Kloss poseert niet in haar eentje, want op een aantal foto’s wordt ze vergezeld door een hond. De fotoshoot is niet alleen buiten, maar ook binnen in een studio met een donkerrode achtergrond geschoten. Alle foto’s hebben een wazig effect, waardoor de focus op het gezicht van het model ligt.

Ik vind de fotoshoot met Aziatische invloeden in de Duitse Vogue erg sterk. De foto’s hebben misschien wel een wazig effect, maar dat zorgt ervoor dat je ernaar blijft kijken. Ook vind ik de kledingstukken erg leuk met elkaar gecombineerd. Er is duidelijk aandacht besteed aan de styling van de fotoshoot en het vormt een mooi geheel.

Add Your Comment