De Givenchy make-up voor kerst 2011 draait helemaal om zwart en goud. Goud zien we veel terug voor deze feestdagen, maar Givenchy gebruikt deze kleur wel op een bijzondere manier.

Nuit Celeste is de naam van de Givenchy make-up collectie voor kerst 2011. Er zitten gewone beautyproducten in zoals oogschaduw, lippenstift, lipgloss en nagellak, maar er zijn ook 2 producten die niet zo standaard zijn. Zo is er een verstuiver met gouden deeltjes, een gouden mascara en een oogschaduw die ook gebruikt wordt als eyeliner en mascara.


Dit speciale poeder komt uit een klassieke verstuiver, waardoor het een luxe en ook wel een burleske uitstraling heeft. Het L’Or Celeste poeder laat shimmer achter op je huid, maar bevat ook een parfum.


Gouden oogschaduw zagen we al vaker voorbijkomen deze winter. Ook in de Givenchy make-up voor kerst zit een palette met vier tinten gouden oogschaduw, met de naam Or Celeste. Daarnaast is er ook nog een zwart oogschaduwproduct, dat voor meerdere toepassingen gebruikt kan worden. Zo kun je L’Ombre Noir zowel nat als droog gebruiken als oogschaduw, maar ook als eyeliner en mascara.


Naast goud op je oogleden, mag je ook je wimpers goud kleuren met Kerst. De Givenchy Phenomen’ eyes mascara is er namelijk speciaal voor de kerst in deze gouden glitterkleur. Vind je gouden wimpers iets teveel van het goede? Met het kleine borsteltje kun je ook kleine kleuraccenten aanbrengen op de toppen van je wimpers.


Glitters horen met Kerst ook op je lippen. In de make-up van Givenchy voor Kerst zitten twee lipglossen die zorgen voor sprankelende lippen, de zwarte Gelee D’Interdit Celestial Black en de gouden Gelee D’Interdit Or Celeste. Voor wie liever teruggrijpt naar een donkerrode klassieker, is er de Rouge Interdit lippenstift in de kleur Celeste.


Als laatste product van de Givenchy make-up voor Kerst is er dan nog een nagellak. Vernis Please! is uitgebracht in de kleur Noir Celeste, een zwarte nagellak met kleine glitters.

Persoonlijk vind ik de poederverstuiver van Givenchy erg mooi, ik ben ook erg benieuwd naar de geur van dit product. De multifunctionele zwarte oogschaduw vind ik leuk bedacht, maar ik denk niet dat ik snel mijn mascara zou vervangen door zoiets.

Add Your Comment