Naïvement couture is de naam van de Givenchy make-up lente 2011. In deze collectie zien we veel mooie, lichte kleuren die perfect bij de huid passen. Licht oranje, maar ook veel roze kleuren komen in deze subtiele lente producten terug.

Puurheid staat centraal staat in de lente 2011 make-up van Givenchy en dat komt terug in de natuurlijke kleuren. In deze collectie is dan ook geen ruimte voor felle, opvallende kleuren. Ook deze lente is er ruimte voor een aantal producten uit de vaste make-up collectie. Zo mogen onder andere de Photo’Perfexion foundation, de Magic Kohl, de Phenomen’Eyes en nog een aantal producten niet ontbreken. Maar natuurlijk is er ook genoeg nieuwe make-up van Givenchy voor lente 2011.


De Rouge Interdit Shine is er in twee verschillende kleuren, die beide voor een mooie, zachte uitstraling zorgen. Geen harde kleuren in de Givenchy lippenstiften voor deze lente, maar zachte roodtinten die de boventoom voeren. De Rouge Interdit Shine is er in de kleur Candide Nude en is een bruinrode kleur. Daarnaast is er de Candide Tangerine, die je lippen oranjerood kleurt.


De blush uit de Givenchy lentecollectie is een bijzondere gel blush en zit dan ook niet in een doosje, maar in een tube. De Blush Gelee Naïve Candide breng je aan met een sponsapplicator en is er in een mooie roze kleur.


Een mooie, frisse nagellak mag natuurlijk niet ontbreken in deze collectie. Daarom is er de Vernis Please in de kleur Candide Pink. Dit is een natuurlijke zachtroze kleur met een mooie glinstering. Toch had ik het niet erg gevonden als er meer nieuwe nagellak kleuren voor deze lente zouden zijn, iets meer keuze kan dan ook geen kwaad.


Tot slot deze oog- en lipproducten uit de Givenchy lente collectie voor 2011. Le Prisme Yeux Quatuor is een oogschaduwdoosje in de kleur Candide Garden. Het doosje bevat vier lichte kleuren, waarmee je je ogen echt kunt laten spreken. Het Magic Khol potlood is er in de kleur Coffee en is zoals de naam al doet vermoeden een bruin koffiekleurig oogpotlood.

Gloss Interdit is een oranje lipgloss voor deze lente. Deze kleur, Candide Tangerine, geeft je lippen een natuurlijke glans en een lichte oranje kleur. De Givenchy make-up collectie voor lente 2011 bevat veel mooie, natuurlijke producten, maar had wat mij betreft wel iets uitgebreider mogen zijn. Iets meer kleuren om uit te kiezen, zoals de nagellak en de lipgloss, zou leuk zijn.

Add Your Comment