Givenchy make-up
Voor de Givenchy kerst make-up 2009 collectie liet creative director Nicholas Degennes zich inspireren door parels. Het resultaat is een betoverende romantische collectie.

Glanzende parels zijn de leidraad door de Givenchy kerst make-up collectie. Dit vertaalt zich in een prachtige, luxueuze en ietwat mysterieuze collectie met een kleurenpalet van zachte grijstinten en lichtroze nuances.

In een elegant zwart satijnen doosje zit het Givenchy must have product Le Prisme Perles verpakt. In dit prachtige oogschaduwdoosje vind je naast de kleuren roze, goud, grijs en wit ook 3 verschillende applicators.

Om je oogopslag tijdens de feestdagen nog intenser te maken komt Givenchy niet alleen met Le Prisme Perles, maar ook met een nieuwe versie van de Phenomen ’Eyes mascara en met de Paradise Eyeliner. Hoewel zowel de zilvergrijze als zachtroze eyeliner vrij subtiel zijn, geeft de eyeliner je ogen toch net even iets extra’s.

Daarnaast lanceert Givenchy ook 2 nieuwe gezichtpoeders. De Prisme Again Visage bestaat uit 4 verschillende tinten en zorgt voor een matte glans. De Prismissime Visage poeder telt 9 kleuren en geeft je gezicht een meer parelachtige gloed.

Om de romantische Givenchy kerstlook helemaal compleet te maken komt het merk met prachtige producten voor je lippen en nagels. Voor je lippen kun je kiezen voor de Rouge Interdit lipstick in zachtroze of voor de Gloss Interditin in een glinsterende roze of zilveren variant. Je nagels lak je met de Vernis Please in een bijpassende roze of zilverkleurige tint.