gooische vrouwen

Ik kan bijna niet wachten op het tweede seizoen van de Talpa-serie Gooische Vrouwen. Want wat heb ik zitten smullen tijdens de eerste afleveringen. Gooische Vrouwen gaat over vier vrouwen in een rijke buurt in het Gooi. De serie draait om geld, reputaties, mooie huizen, verwende kinderen en relaties. Veelvuldig wordt vreemdgegaan en geroddeld en worden therapeuten bezocht. Linda de Mol bedacht de serie en vertolkt daarnaast één van de hoofdrollen. De serie is een absolute aanrader.

Op Nu.nl las ik dat het tweede seizoen van  Gooische Vrouwen al van start gaat op internet voordat de serie op televisie te zien is. Vanaf dinsdag is de eerste nieuwe aflevering al beschikbaar op de website van Talpa. Vervolgens zijn iedere vrijdag de nieuwe afleveringen een week eerder online te zien dan op televisie.

Niet eerder waren op deze manier in Nederland nieuwe afleveringen van een populaire dramaserie eerder op internet dan op tv te volgen, meldt Talpa dinsdag in een persbericht. Voor de afleveringen op internet moet wel betaald worden. Het kost 2,95 euro om een aflevering te bekijken. Daarnaast kun je ook kiezen voor een abonnement om de acht nieuwe afleveringen te kunnen bekijken. Maar natuurlijk kun je ook gewoon wachten tot de aflevering op donderdag worden uitgezonden op tv.