Louis Vuitton Selfridges
Hoewel Selfridges in Londen al één van mijn favoriete warenhuizen is, heb ik nu een nog beter excuus om erheen te gaan. In Selfridges is namelijk de grootste Louis Vuitton shop-in-shop geopend.

Direct naast de hoofdingang van Selfridges vind je sinds kort de ingang van de gloednieuwe Louis Vuitton shop-in-shop. De winkel wordt het Townhouse genoemd en telt 929 vierkante meter verdeeld over 3 verdiepingen en is daarmee de grootste Louis Vuitton in Selfridges. Elke verdieping kijkt uit over Oxford Street en is aan de andere kant verbonden met het warenhuis.

Louis Vuitton Selfridges 2
De winkel is ontworpen door architect Gwenaël Nicolas. Hij koos voor een interieur dat bestaat uit de kleuren goud, bruin en zand gecombineerd met leer, hout en steen. Het middelpunt van deze shop-in-shop is de glazen lift waar tassen omheen zweven. De begane grond is gewijd aan de accessoires van het merk. Daarnaast kun je door middel van een interactief scherm van alles lezen over de geschiedenis, vakmanschap en producten van Louis Vuitton. Verder vind je op de eerste verdieping herenkleding en op de tweede etage dameskleding.

Louis Vuitton Selfridges 3