Gucci heeft de Fiat 500 onder handen genomen. De Gucci Fiat 500 auto werd deze week na afloop van de Gucci catwalkshow tijdens de Milaan Fashion Week 2011 gepresenteerd.

Gucci is een samenwerking aangegaan met Fiat. Speciaal voor de 90ste verjaardag van het Italiaanse modehuis heeft Gucci’s creative director Frida Giannini de Gucci Fiat 500 ontworpen. Zij voorzag de iconische auto van een heuse Gucci makeover.


De Gucci Fiat 500 heeft een glimmende witte of zwarte kleur aangevuld met chroom accenten en wielen met het Gucci logo. Verder is het autootje aan de buitenkant voorzien van de typische groen en rode Gucci streep. Ook aan de binnenkant komen de Gucci kleuren terug die gecombineerd worden met lederen stoelen met daarop de Guccissima print.

Op zich vind ik het een leuk modeautootje. Maar eerlijk is eerlijk als de strepen op de buitenkant niet van Gucci waren geweest dan had ik ze lelijk gevonden. De Gucci Fiat 500 gaat ongeveer €17.000 kosten en is vanaf 1 april tot 30 juni online te bestellen.