Gucci Ready-To-Wear

De woorden glamorous, bohemien, hippie, seventies en Russisch vatten het beste de ready-to-wear wintercollectie van Gucci samen. Frida Giannini presenteerde in Milaan luxe, elegante en uiterst draagbare outfits. Hoewel de nieuwe collectie niet zo super sexy is als we normaal van het label gewend zijn, waren de creaties toch net zo onweerstaanbaar als anders.

Natasha Poly gekleed in een witte blouse, strakke broek en rijlaarzen opende de show. Daarna volgde korte bontjasjes, jurkjes met kleurrijke prints, vestjes, blouses met paisley design en korte rokjes. De outfits met folklore details werden gecombineerd met dunnen metalen riempjes en sjaals.

gucci-ready-to-wear-2008.jpg

De Gucci collectie bevatte een aantal schitterende accessoires, zoals zonnebrillen en gekleurde sjaaltjes. De sierraden, waaronder een hartvormige ketting, waren zeer groot en opvallend. Rijlaarzen werden afgewisseld door enkellaarsjes met franjes. De tassen varieerde van het bekend GG canvas patroontot zwarte elegante modellen en gevlekte exemplaren. Geheel nieuw in het Gucci tassen imperium is het model Babushka, die tijdens de show te zien was.

Add Your Comment