gucci-sloaney

De Gucci Joy Boston tas behoort tot de klassiekers van het modehuis. Groot, praktische, redelijk in prijs en elegant. De tas heeft het allemaal. Hoewel Joy deze zomer al in 17 verschillende tinten in de Gucci boetieks verkrijgen is, krijgt Londen zelfs de 18de variant van de handtas, genaamd Sloaney.

Vorig  jaar maakten we kennis met de New York versie, die slechts in de Fifth Avenue Flagship store verkrijgbaar was. Wie deze zomer de show wilt stelen, moet naar Gucci store aan Sloane Street in Londen. Hier kun je de Sloaney tas in 3 verschillende groottes vinden. Maar wees er snel bij want de oplage is gelimiteerd.

Op de designertas pronkt de vlag van Groot Brittannië op de bekende GG canvas achtergrond. Monarchistisch krijgen we er een Gucci logo en een kroon opgetekend. Om het prentje tenslotte helemaal compleet te maken, is de tas afgewerkt met koningsblauwe handvatten.

Wie op zoek is naar een beetje rustiger en luxueuzer exemplaar kan ook terecht op Sloane Street. De Royal Blue Joy tas is niet zo opvallend als Sloaney, maar minstens zo onweerstaanbaar. De donkerblauwe handtas is zowel verkrijgbaar in Guccissima leer als in krokodillenleder.

Add Your Comment