Gucci tassen
De nieuwe Gucci tassen voor winter 2009-2010 zijn om hebberig van te worden.

De afgelopen seizoenen vond ik de Gucci tassen net echt om over naar huis te schijven, maar deze winter is daar verandering in gekomen. Het designerlabel lijkt zo goed als vaarwel gezegd te hebben tegen de bekende GG print en komt daarvoor in de plaats met elegante tassen van Florence leer.

Vakmanschap en klassiek design gecombineerd met luxueuze leersoorten staan centraal in de tassencollectie. Het kiezen tussen al dat moois wordt dan ook wel heel moeilijk. Daarom selecteerde Modeblog haar favoriete 8 modellen uit de Gucci collectie voor de winter.

New Jackie
Gucci New Jackie
De New Jackie schoudertas valt op door haar elegante vorm, de speelse kwastjes en bamboe accenten. De tas is in vijftien verschillende kleuren verkrijgbaar en naast een lederen versie zijn er onder andere ook een guccissima, python en suède uitvoering.

New Pelham
Gucci New Pelham
De New Pelham is een ruime schoudertas versierd met studs en het bekende Gucci horsebit. Deze tas is er in bruin leder ponyhaar en in lichtbruin leer.

Interlocking Icon
Gucci Interlocking Icon
De Interlocking Icon is een rond-vormige schoudertas met kwastjes. Deze tas is te koop in het zwart, in een python en leren uitvoering, en in het bruin, in de iconische GG print en in de guccissima versie.

Crest Boule
Gucci Crest Boule
Crest Boule is wederom een schoudertas, ditmaal versierd met het Gucci embleem. In deze tas is de horsebit verwerkt in de schouderband. Dit model is verkrijgbaar in het leer in de kleuren zwart en groen.

Sukey
Gucci Sukey
Sukey is een handtas waaraan een bedel-vormig GG logo is bevestigd. Dit model is er in de maten medium en large en in meerdere kleuren. Sukey is verkrijgbaar in de GG print, guccissima leer en phyton versie.

Icon Bit
Gucci Icon Bit
De Icon Bit is er in drie modellen, als schoudertas, handtas en als shopper. De tassen zijn versierd met details zoals studs, horsebits en kettingen. Er opvallend is de zwarte lakleren multi-color versie. Daarnaast is de tas ook verkrijgbaar in het leer, suède, python en guccissima.

Galaxy
Gucci Galaxy
Galaxy is te koop als schoudertas, met een lange ketting, en als handtas. De modellen zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen rood of blauw metallic, in het zwart leer met krokodillenlederen versieringen en in zwart phyton.

Jockey
Gucci Jockey
Jockey is een ronde handtas met daaromheen het Gucci horsebit. De tas is verkrijgbaar in guccissima leer in de tint staalgrijs en in de bekende GG print in de kleur beige.

Add Your Comment