Guerlain KissKiss GoldHet valt niet altijd mee om de juiste kleur lipstick te vinden. Daarom zijn wij, vrouwen, vaak bereid om grof geld te betalen voor de perfecte lipstick. Maar ben jij bereid om €42.000,- neer te tellen voor het  juiste kleurtje?

Het Franse cosmeticamerk Guerlain lanceert deze week de KissKiss Gold and Diamonds lipstick. Aan deze nieuwe lipstick hangt een wel heel duur prijskaartje, zo’n €42.000,-. Maar voor dit bedrag krijg je dan ook advies van Guerlain’s artistic director Olivier Echaudemaison en een lipstickkleur die speciaal voor jou wordt gemaakt. Deze unieke lipstick wordt luxueus verpakt in een 18 karaat geelgoud omhulsel bezet met 199 briljantgeslepen diamantjes van 2.2 karaat.

Wie al stond te springen om deze lipstick te kopen, moet even een afspraak maken bij Bergdorf Goodman in New York, want alleen daar is dit unieke exemplaar te koop. Is dit je iets te ver weg, of is de prijs je iets te gortig? Dan kun je ook altijd nog besluiten om de normale KissKiss lipstick van Guerlain te kopen.

Add Your Comment