Mooie roze kleuren staan centraal in de Guerlain make-up lente 2011. Naast dat al het roze in deze collectie gelijk opvalt, zijn er nog veel meer make-up producten die er echt uitspringen.

Zo is er een prachtig oogschaduwpalet met 6 verschillende kleuren, gehuld in een mooi doosje met daarbij een spiegeltje. Ook zijn er de Rouge G lippenstiften, ditmaal voorzien van een glimmend zwart doosje. De Guerlain make-up voor lente 2011 is alles behalve saai en heeft veel verschillende roze tinten.


Meteorites Compact Pressed Powder is de naam van de compacte poeders in de lentecollectie van Guerlain. Deze matte poeders zijn er in de kleuren Teint beige, Teint rosé en Teint doré. Allemaal nude kleuren zoals poeders horen te zijn.


Deze Blush G de Guerlain bestaat uit een mooie kleurencombinatie. De kleuren in dit doosje zijn parelmoer roze, fuchsia roze, lichtroze en oranje. Ik vind het een hele mooie blush en dit komt voornamelijk door de goede combinatie van kleuren en de lichte glans.


Dit zilveren oogschaduwdoosje bestaat niet alleen uit 6 kleuren, maar ook over een spiegeltje. Het oogschaduwpalet heeft de naam Ecrin 6 Couleurs Precious Eyeshadow Palette en is er in de kleur Rue de Rivoli. Het roze wat bij deze collectie centraal staat wordt hier afgewisseld met andere, zelfs donkere, kleuren. Zo zijn er 2 hele lichte kleuren, een nude kleur en zelfs een diepe donkere bruin paarse kleur.


Vind je 6 verschillende kleuren oogschaduw teveel van het goede, dan is er voor jou ook genoeg keuze. Want in de lente 2011 collectie van Guerlain zitten ook oogschaduwdoosjes met een enkele kleur. De Ombre éclat 1 couleur is er in het wit, namelijk de L’Instant d’une Etreinte, in de grijze L’Instant d’une Ondée en in de bruine L’Instant d’une Soupire.


De Rouge G Serie Noire is de naam van de lippenstiften uit de Guerlain collectie. De in een zwart lak doosje verpakte lippenstiften zijn er in vier verschillende kleuren. De lippenstiften die je hier ziet zijn de Orange Euphorique en de Rouge Sensuel.


De andere twee kleuren van de Rouge G Serie Noire lippenstiften zijn twee roze kleuren. Fuchsia Delice is, zoals de naam al zegt, een fuchsia roze kleur. Daarnaast is er de mooie roze Rose Desir.


Natuurlijk kan ook een gloss voor de lippen niet ontbreken in de Guerlain collectie voor deze lente. De Kiss Kiss gloss is er in 3 verschillende kleuren roze. Zo zijn er de glimmende Moka Shake, de Frizzy Mango en de Rosy Plum.