Guerlain make-up
De make-up collectie van Guerlain voor dit najaar is geïnspireerd door Russische schoonheid. Daarom koos Guerlain dan ook het Russische model Natalia Vodianova als gezicht van de make-up collectie.

De Guerlain make-up collectie heeft twee absolute must haves. Het Princess Eyes & Lips palet is er één van. In deze schitterende zwart fluwelen pouch zitten 2 zachte taupe tinten en 2 roze nuances voor ogen en lippen. De andere blikvanger van de collectie is de Ombre Eclat. In dit mooie limited edition palet zitten vier oogschaduwtinten in de kleuren oranje, rood, roze en obergin. Dit doosje is geïnspireerd op de luxueuze jurken van de Russische prinsessen.

Daarnaast creëerde Guerlain voor deze najaarscollectie de Russian Doll.  Een vloeibare blush die zorgt voor een stralende blos. Door de speciale crème gel is de blusch makkelijk aan te brengen en droogt binnen enkele seconden.

Kisskiss Baby lipstick is het laatste product van de Guerlain make-up collectie. De prachtig vormgegeven lipstick, is niet alleen een lipstick maar ook een verzorgende lippenbalsem. Deze nude kleurige lipstick is verrijkt met mango butter en luffa oil en houdt je lippen zacht en soepel en beschermd ze ook tegen de zon.

Add Your Comment