De nieuwe Guerlain make-up voor winter 2011 draait vooral om de lippen. Voor de collectie, Mirror Mirror, stifte Natalia Vodianova haar lippen rood.

De Guerlain make-up collectie winter 2011 is Mirror Mirror genoemd. In de collectie gaat de meeste aandacht naar de lippenstiften, die een spiegel in de huls hebben. Toch vallen ook de oogschaduw palettes op, met 4 kleuren in 1 doosje. Door de oogschaduw vallen je ogen niet weg bij de heftige lippen.


De lippenstift Rouge de G de Guerlain valt behoorlijk op. Met de roze kleur Girly, de rode Garconne of de paars rode Gigolo worden je lippen echte blikvangers. De lippenstift belooft je lippen ook nog glad en zacht te maken. In de lippenstift huls zit een spiegeltje, zodat je de lippenstift overal kunt opdoen.

De nieuwe oogschaduwkleuren van Guerlain komen in Ecrin 4 Couleurs palettes. In elk doosje zitten 4 kleuren. Het bijzondere aan de palettes is dat ze allemaal hun eigen finish hebben. In elk doosje zit een matte en een metallic kleur. Ook is er een kleur met een satijnen finish die extra zacht aanbrengt. Guerlain omschrijft de laatste kleur als Iridescent, deze soort zou extra licht reflecteren door kleine deeltjes.

Het Ecrin 4 Couleurs oogschaduw palette is er in 9 verschillende versies. De kleuren variëren van fel blauw en paars tot lichtere nude tinten. Met de oogschaduw kun je je ogen behoorlijk op laten vallen, of ze juist heel rustig houden. In combinatie met de felle lippen zullen veel vrouwen eerder voor het laatste kiezen.

Als je je ogen rustig wilt houden, maar ze wel extra wilt aanzetten, kun je de nude oogschaduw combineren met een oogpotlood of een eyeliner. De vloeibare eyeliner is er in Brun Cendré, een bruine kleur. De oogpotloden zijn er in Khol me Navy, Khol me Ebony en Khol me Jungle. Dit zijn een donkerblauwe, een donkergrijze en een donkergroene tint.

Persoonlijk vind ik vooral de nude oogschaduwkleuren en de Girly lippenstift erg mooi. De lippenstift zou ik niet zo snel combineren met heftige ogen, dit is voor mij teveel. De felle kleuren oogschaduw zien er wel heel mooi uit. De zilveren lippenstifthulzen met de spiegeltjes zien er ook heel luxe uit, dit is mooier dan de gouden make-up verpakking van de rest van de collectie heeft.

Wat vind jij van de Guerlain make-up voor winter 2011? Hot of Not?

[bawlu_buttons]

Add Your Comment