haartrends 2009
Benieuwd naar de haartrends voor winter 2009-2010? Modeblog spotte de haartrends voor komend seizoen op de catwalks van Milaan, Parijs en New York, zodat jij goed gekapt de winter in kan.

Rock
haartrends 2009 rock
Bij deze haartrend draait het om lang haar dat losjes langs het gezicht hangt en waarbij de scheiding goed zichtbaar is. Draag je haar een beetje rommelig voor een nonchalante en sexy look.

Gezien bij: Anne Sui, Balmain en Chanel.

Power styling
haartrends 2009 Power styling
Geen power dressing ditmaal, maar power styling. Bij deze stoere maar toch ook vrouwelijke trend gaat het om super gestyled haar. Draag je haar strak naar achter en combineer het bijvoorbeeld met een knot of met lang los haar. Een strakke bob of een kort kapsel met gestylde look kan natuurlijk ook.

Gezien bij: Michael Kors, D&G, Gucci, Badgley Mischka, en Salvatore Ferragamo.

Creatief
haartrends 2009 Creatief
Groot is het synoniem voor beter aankomende winter. Rollen, kuiven vlechten het maakt niet uit zolang het maar groot en elegant is. Kies bijvoorbeeld voor naar achteren gekamd haar met veel volume dat de hoogte ingaat, voor een klassieke look. Ga je liever voor een speelsere look, ga dan voor de opgerolde cartoonse krul op het voorhoofd.

Gezien bij: Marc Jacobs, Moschino, Oscar de la Renta, Badgley Mischka en Louis Vuitton.

Bob
haartrends 2009 bob
De bob blijft ook deze winter, alleen is de boblijn wat lager en heeft veel volume aan de zijkant. Je kunt ook kiezen voor een kortere bob met zachte ronde vormen, maar ook hier is volume het sleutelwoord.

Gezien bij: Tibi, Anne Sui, Valentino en Emporio Armani.

Pony
haartrends 2009 pony
Net als vorige seizoen en het seizoen daarvoor en het seizoen daarvoor, is ook deze winter de pony één van de haartrends. De pony’s zijn lang, tot net boven of zelfs onder het oog vallend. Ga voor een recht of rond afgeknipte pony. De zij langse variant mag ook, deze is ideaal te combineren met een boblijn.

Gezien bij: Marc jacobs, Anne Sui en Dries van Noten.

Zit jouw favoriete look er niet bij? Bekijk dan ook de vijf andere haartrends voor aankomende winter.

Add Your Comment