haartrends 2010
Ben je benieuwd naar de haartrends voor 2010? Of ben je op zoek naar inspiratie voor een nieuw kapsel en weet je niet precies wat je wilt? Bekijk dan hier de haartrends voor 2010.

Lang golvend haar
haartrend lang golvend
Lang golvend haar is dit jaar enorm populair, maar ook in 2010 blijven we deze haartrend zien. In 2010 draag je je krullen zo natuurlijk mogelijk. Laat je haar in lagen knippen of houd het op één lengte. Je kunt dit kapsel ook perfect combineren met asymmetrische pony. Lang golvend haar is zeer populair onder de celeberties. Zo zijn Gisele Bundchen, Shakira, Beyonce, de Olsen zusjes en Mischa Barton er al mee gezien.

De Bob
haartrend bob
Nauwkeurig geknipte bobs ga je in 2010 veel zien. Laat je bob met veel zorgvuldigheid kippen, zodat deze jouw gezichtsstructuur of nek goed laat uitkomen. Dit kapsel varieert van oorniveau tot bobs waarvan het haar net boven de schouders valt. Een bob is zeer geschikt als je stijl of licht golvend haar hebt. Sterren als Gwyneth Paltrow, Anna Wintour en Reese Witherspoon zijn dol op deze haartrend en droegen de bob alle op een andere manier.

Steil haar
haartrend Stijl haar
Houd je van kapsel zonder te veel poespas? Dan heb ik goed nieuws! Klassiek steil haar is één van de haartrends voor 2010. Style je lange haar glad en recht en laat het in een middenscheiding vallen. Dit kapsel zie je op dit moment veel bij modellen.

Updo
haartrend Updo
De updo is zonder twijfel de meest sexy haartrend voor 2010. Dit kapsel laat je nek mooi uitkomen en zorgt ervoor dat je 13 centimeter langer oogt. Of je het nu met een betoverende jurk, een mantelpakje of een jeans draagt, dit kapsel geeft je een extra elegante uitstraling. Zorg er wel altijd voor dat je updo lekker over de top is.

Klassieke paardenstaart
haartrend pony
De klassieke paardenstaart kwam vaak voorbij tijdens de zomer 2010 catwalkshows in New York, Milaan en Parijs. De klassieke paardenstaart kun je zowel laag als hoog dragen. Hoewel deze sierlijke haarstijl simpel oogt, is deze niet altijd even makkelijk te creëren. Je moet dan ook een aantal keer oefenen voordat je de slag voor de perfecte klassieke paardenstaart te pakken hebt.

Haarkleur
haartrend kleur
Een andere haarkleur kan een kapsel net even iets meer karakter geven. In 2010 zijn rijke, natuurlijke bruintinten heel populair. Diepe chocoladetinten en roodnuances zijn een goede aanvulling op donkerbruin en zwart haar. Ook zien we in 2010 verschillende natureltinten van de kleuren blond en rood. Wil je iets meer power in je haar? Kies dan voor goed geplaatste highlights en lowlights.

Add Your Comment