Haartrends winter 2007-2008

Lang haar is de absolute hoofdtrend in de haarmode deze winter. Tijdens verschillende designer shows paradeerde op de catwalks dan ook voornamelijk modellen met lange kapsel, af en toe afgewisseld door een kort koppie. Haar moet deze winter lang zijn en het liefst super lang. Zowel losse als uiterst verzorgde krullen voeren de boventoon. Een andere haartrend is natuurlijk nonchalant vallend lang haar. Daarnaast blijven ook pony’s het deze winter weer goed doen.

Lang haar blijft een belangrijke plaatst innemen in de haarmode deze winter. De meeste kapsel zijn in één lengte geknipt en vallen over de schouders. Schouderlang haar mag dit seizoen eigenlijk alleen als tussenfase gedragen worden.

Voor alle haarstijlen van dit seizoen geldt dat het haar er gezond, goed gevoed en glanzend uit moet zien. Omdat het haar deze winter super lang moet zijn, mag er natuurlijk ook uitgebreid geëxperimenteerd worden met haarstukken en pruiken. Houd Modeblog de aankomende dagen goed in de gaten, want wij houden je op de hoogte van de verschillende wintertrends voor lang haar.

Add Your Comment