haartrends 2009
Hoewel de zomer nog in volle gang is, kijkt Modeblog nu al vooruit op de haartrends voor winter 2009-2010. Ben je benieuwend naar de nieuwe haartrends voor aankomend seizoen? Bekijk ze dan hier.

De knot

de knot
De knot komt aankomend seizoen in allerlei verschillende maten en vormen voor, variërend van klein to groot, van strak tot slordig en van gedraaide tot de gevochte knotten. Kies voor een variant hoog of laag op je hoofd of aan de zijkant.

Gezien bij: Blumarine, Kenzo, Giorgio Armani, Robert Cavalli en Iceberg.

Modellen look

Modellen
Denk aan heel veel en lang haar. Volume, natuurlijke golf, glans en de middenscheiding staan centraal in deze look.

Gezien bij: Valentino, Max Mara, Burberry en Dsquared2.

Losse krullen

haartrends losse krullen
Ook deze winter zijn ze weer van de partij, krullen terug van nooit weggeweest! De krul van deze winter is zacht en perfect in model gebracht. Draag je haar in een middenscheiding en omhul je gezicht met volumineuze krullen, of draag je krullen losjes over één kant van je schouder.

Gezien bij: Salvatore Ferragamo, Luca-Luca, Viktor & Rolf en Issa.

Graphics

haartrends Graphics
Bij deze stijl gaat het om scherpe en vaak botten lijnen. Ga voor een stoer kapsel met een spitse look aan de voorkant van je gezicht of kies voor een asymmetrische vlijmscherpe boblijn.

Gezien bij: Marc Jacobs,  Anna Sui en DKNY.

Contrast

contrast
Wild gecombineerd met glad haar, daar draait het om bij deze trend. Draag je haar dat dicht bij de hoofdhuid licht plat terwijl je de rest van je haar wild laat uitwaaien.

Gezien bij: Versace en Givenchy.

Binnenkort vind je nog meer haartrends voor aankomend seizoen op Modeblog.

Add Your Comment